Archives

KTH – Akademiska Hus

Fibrophone Fin är applicerad direkt på de befintliga akustikpanelerna och de ser som nya ut. Ett bra sätt att jobba hållbart, renovera befintliga akustikpaneler istället för att byta ut hela systemet. Fibritörerna Mälardalen genomförde arbetet.

Förskola i Enköping, Lärlingen

Våren 2017 applicerade Fibritörerna Mälardalen AB, 508 m2 vägg i förskolan Lärlingen. Vi applicerade Fibrite Base som vi “krossade” ut för att ge en väldigt bra yta för att underhålla och städa.

Folkparken, Skellefteå

Kronan – Folkparkens hörsal/bankettsal i Skellefteå byggdes 1992. Fibrite Sidacoustic valdes som akustikputs i taket ca. 1000 kvm. Det var Fibritörerna som utförde arbetet.

Vårbyskolan, Stockholm

Ombyggnad av högstadieskola som består av en byggnad i Huddinge. Själva byggnationen startade december 2006 med en beräknad byggtid på 18 månader till en uppskattad kostnad av 60 mkr över en bruttoyta på 10500 kvadratmeter. Byggherre var Huge Fastigheter och som arkitekter anlitades Zenit Arkitekter. Projektet utfördes i form av generalentreprenad och Peab Sverige Region Bygg Öst 2 […]

Brinellgymnasiet i Nässjö

Ombyggnad av universitet, högskola och gymnasie som uppgår till 3 byggnader i Nässjö på 2 våningar varav ett våningsplan är under marken. Själva byggnationen startade oktober 2001 med en beräknad byggtid på 25 månader till en uppskattad kostnad av 100 mkr över en bruttoyta på 18200 kvadratmeter. Byggherre var Nässjö kommun och som arkitekter anlitades Enter Arkitektur. Projektet utfördes […]

Ursvikens Skola

2008 utfördes renovering av 2000 kvm på Ursvikens skola av Holmlunds Måleri AB. Korridorer och trapphus applicerades med Fibrite Base. Valet gjordes på grund av det enkla underhållet samt att återskapa brandklassningen A2-s1, d0. Fibrite Sidacoustic Akustikputs användes i klassrummen som anslagsytor för att få ner efterklangstiden.